Brannstige

Sikre deg rask og trygg evakuering med en utfellbar brannstige

Ta kontakt

Vi leverer og monterer brannstige fra Norgesstigen.

En brukervennlig brannredningsstige som fremtrer som en list på veggen når den ikke er i bruk, og kan kun åpnes ved ønskede rømningspunkter. Norgesstigen er beregnet for norsk klima og har 20 års garanti. Livslengden er mer enn 50 år.

Vi leverer og monterer:

  • Brannstiger i alle lengder
  • Ryggbøyler ihht. TEK 10
  • Festemateriell og skims for finjustering på ujevn vegg
  • Avstandsstykker og teleskopiske braketter

Fordeler med Norgesstigen

Stigetrinnene ligger oppover og skjult inne i stigen når den er innfelt og felles ut ved å trekke ut en utløsersplint ved et rømningspunkt. Man kan om ønskelig ha flere rømningspunkt slik at samme stige kan benyttes i flere etasjer. Stigen kan da klatres i fra begge sider og monteres vanligvis inntil et vindu eller balkong.

Montering

Stigene er enkle å montere - krever hovedsakelig en vanlig stige, drill og vater. Behersker du disse hjelpemidlene vil du, sammen med en enkel monteringsanvisning, montere en stige i løpet av kort tid. Ønsker du hjelp til montering, kan vi gjøre jobben for deg.


Våre utfellbare redningsstiger er anbefalt av forsikringsbransjen og brannvesen som ekstra rømningsvei ved brann og er godkjent ihht. EN-131

Ikon - spørsmålstegn

Har du spørsmål eller ønsker du å
bestille brannstige?


Vi kommer gjerne en tur på befaring for å finne riktig evakueringsløsninger for din bolig eller bygg. Send oss en forespørsel via skjema eller ring oss på 906 40 704.

hCaptcha