Sikkerhet i videoovervåking

Alarm & Sikkerhet AS tilbyr salg og utleie av overvåkingssystemer for privatbolig, næringsbygg og industriområder.

Be om pristilbud
Ikon - kamera

vi tilbyr

 Overvåkingssystemer

 Service

 Montering

 Utleie

Overvåkningskamera

Det finnes et stort utvalg av systemer for kameraovervåking på markedet i dag.

Vi hjelper dere med å finne riktig utstyr til riktig pris uansett om det ønskes et enkelt kamera på hytta, i fjøset, på klubbhuset eller i oppkjørselen. Behov for store komplekse systemer til industri eller på kjøpesenter?   Vi finner den optimale løsning! Vi har kamera beregnet for alle miljøer og formål. 

Våre anerkjente leverandører sikrer dere et problemfritt system av høy kvalitet og høy oppetid. Kanskje det er på tide å bytte ut deres gamle systemer? Utviklingen har vært enorm de siste 5 årene, kvaliteten har gått opp og prisen ned. Vi hjelper dere gjennom en jungel av muligheter!

Kortsiktig behov?

Skal du arrangere en stor festival, konsert, overvåke en byggeplass eller kanskje har behov for å et driftssikkert system i en begrenset periode?  

Vi kan sette opp våre utleiekameraer på kort varsel komplett med opptager, skjermer og med tilgang via telefon og nettbrett. Vi har kameraer med høy oppløsning, bra zoom og mulighet til å flyttes på slik at du kan overvåke større området. Systemet kan styres trådløst eller via kablet nettverk. 

Vi kan også stille med operatører under selve arrangementet som hjelper dere med gjennomføringen og skaper trygge rammer for deres gjester og ansatte.

Ta kontakt
Ikon - øye

Vil du vite mer om våre overvåkingssystemer?

Send oss en melding via kontaktskjema eller ring oss på 906 40 704.

hCaptcha